Szolgáltatások

Válogass szolgáltatásaink közül és találd meg a számodra megfelelőt vagy kérd őket csomagban!

Tartalom készítés

Nem könnyű feladat a mindennapos megjelenést kitalálni, elkészíteni a megfelelő minőségű videókat és képeket, megvágni, és mindezt a megfelelő platformra optimalizálni.

Szerencsére tudunk rá megoldást nyújtani, ötletelünk a tartalmakat illetően, megvalósítjuk őket, felvesszük és elkészítjük Neked a kész anyagokat. Legyen szó akár termékfotózásról, Tiktok videó készítéséről vagy akár reklámfilm forgatásáról.

Online tanfolyamok

Tudjuk, hogy könnyen el lehet veszni a közösségi média oldalak útvesztőiben. Oktatóvideóinkkal segítséget nyújtunk, hogy könnyebben kiismerd magad ezekben a labirintusokban. 
Amit kínálunk: tanulható megoldások, rövid, folyamatosan frissülő videók, elsajátítható készségek. 
Ha eddig féltél nekiállni, mert nem volt meg hozzá a tudásod, akkor most itt az ideje belevágni!

Marketing

Tudjuk, hogy nem a legegyszerűbb dolog megálmodni a marketing tervet, kivitelezni azt és aztán felügyelni, hogy minden tökéletesen fut. 

Tervezzük meg együtt a marketing stratégiádat és hagyd ránk a kivitelezését!

Könnyű elveszni a hirdetési felületek útvesztőjében. Pláne, ha nincs előzetes tapasztalatod a hirdetésekkel kapcsolatban. 

Kiépített kapcsolatrendszerünkkel azon igyekszünk minden nap, hogy ügyfeleink a legjobb ajánlatokat kapják hirdetési felületek esetén, valamint az online hirdetések megfelelő módon készüljenek el, hogy ne csak a pénzüket égessék!

Közösségi oldalak kezelése

Sok ügyfelünk azért fordult hozzánk, mert nem volt ideje a saját oldalait kezelni vagy csak nem érezte magát elég kreatívnak ehhez a feladathoz. 

Ha nem tudod mikor kell posztolnod, mit és melyik platformon érdemes megosztani, esetleg szeretnél bevételt szerezni a közösségi felületeidből? 

Ha úgy érzed, Neked is szükséged lenne egy kis támogatásra az online megjelenésedhez, akkor ne habozz írni nekünk!

Csoportos oktatás

Ha van egy egész csapatod, akiknek az online közösségi felületek használatát megtanítanád, akkor itt a remek lehetőség! Kérj árajánlatot, add meg hány ember vesz részt az oktatáson, melyik platformok érdekelnek, illetve, hogy melyik városban van az irodátok és kezdjük el akár holnap! 

Kapcsolat

Kata:
kata.stefan@skconsulting.hu
+36 70 422 8811

Peti:
peter.kreutz@skconsulting.hu
+36 30 514 6607