Szolgáltatások

Válogass szolgáltatásaink közül és találd meg a számodra megfelelőt vagy kérd őket csomagban!

Tartalom készítés

Nem könnyű feladat a mindennapos megjelenést kitalálni, elkészíteni a megfelelő minőségű videókat és képeket, megvágni, és mindezt a megfelelő platformra optimalizálni.

Szerencsére tudunk rá megoldást nyújtani, ötletelünk a tartalmakat illetően, megvalósítjuk őket, felvesszük és elkészítjük Neked a kész anyagokat. Legyen szó akár termékfotózásról, Tiktok videó készítéséről vagy akár reklámfilm forgatásáról.

Imázs videó

Ha cégedet bemutatnád egy könnyen fogyasztható videóban, vagy csak egy pályázati elszámoláshoz kell egy videó az elkészült munkáról, akkor jó helyen vagy. 

Elkészítjük az általad megálmodott videót, de ha nincs ötleted, ebben is tudunk segíteni!

A munkafolyamatot egy terepszemle előzi meg, hogy a megbeszélt napon már felkészülve tudjunk érkezni, tele ötletekkel.

Marketing

Tudjuk, hogy nem a legegyszerűbb dolog megálmodni a marketing tervet, kivitelezni azt és aztán felügyelni, hogy minden tökéletesen fut. 

Tervezzük meg együtt a marketing stratégiádat és hagyd ránk a kivitelezését!

Könnyű elveszni a hirdetési felületek útvesztőjében. Pláne, ha nincs előzetes tapasztalatod a hirdetésekkel kapcsolatban. 

Kiépített kapcsolatrendszerünkkel azon igyekszünk minden nap, hogy ügyfeleink a legjobb ajánlatokat kapják hirdetési felületek esetén, valamint az online hirdetések megfelelő módon készüljenek el, hogy ne csak a pénzüket égessék!

Közösségi oldalak kezelése

Sok ügyfelünk azért fordult hozzánk, mert nem volt ideje a saját oldalait kezelni vagy csak nem érezte magát elég kreatívnak ehhez a feladathoz. 

Ha nem tudod mikor kell posztolnod, mit és melyik platformon érdemes megosztani, esetleg szeretnél bevételt szerezni a közösségi felületeidből? 

Ha úgy érzed, Neked is szükséged lenne egy kis támogatásra az online megjelenésedhez, akkor ne habozz írni nekünk!

Stream

Haladunk a korral, de nem csak mi, hanem biztosan a Te céged is. Ha olyan eseményeket szervezel, amit szeretnél stream-elni is, akkor ebben is tudunk segíteni! 

Jelenj meg az online térben, engedd meg, hogy segítsünk benne! 

Kapcsolat

Kata:
kata.stefan@skconsulting.hu
+36 70 422 8811

Peti:
peter.kreutz@skconsulting.hu
+36 30 514 6607